ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα ανοιχτά των Αντικυθήρων πλέει αυτή την στιγμή το πλοίο Deepsea Metro 2, με προορισμό όπως τουλάχιστον έχει δηλώσει, την Κωνσταντινούπολη.
Πρόκειται για το πλωτό γεωτρύπανο που έχει μισθώσει η Άγκυρα, με σκοπό να το αποστείλει, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.
Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης κορβέτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, πραγματοποίησε αβλαβή διέλευση από το στενό του Καφηρέα πλέοντας νότια, πιθανόν για να συναντήσει και να συνοδεύσει το Deepsea Metro 2.
Η κορβέτα «Μπάφρα» παρακολουθείται συνεχώς από την φρεγάτα «Έλλη» του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τον κυπριακό Τύπο, έφτασε την Τετάρτη στην Κυπριακή ΑΟΖ το πλωτό γεωτρύπανο «Saipem 12000» που έχει μισθώσει η ιταλογαλλική κοινοπραξία ENI-TOTAL στο οικόπεδο 6.























































