ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο γυμναστήριο είναι γεγονός, καθώς μια ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε κατάληψη σε γυμναστήριο στα Εξάρχεια και ξεκινά άμεσα προπονήσεις πυγμαχίας.
Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν μάλιστα σε ανάρτηση ειδικής αφίσας στο γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, ανακοινώνοντας ότι αρχίζουν ανοιχτές προπονήσεις.
Όπως αναφέρουν, αρχικά, στο κατειλημμένο γυμναστήριο θα πραγματοποιούνται μαθήματα πυγμαχίας. Όμως, οι προπονήσεις αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλα αθλήματα.
Χθες, ο χώρος ήταν ανοιχτός για γνωριμία, ενημέρωση και δήλωση ενδιαφέροντος για τα υπόλοιπα τμήματα που αναμένεται ότι θα λειτουργήσουν.
Σήμερα το απόγευμα και το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις ενδυνάμωσης/πυγμαχίας.
























































