Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

66χρονος οδηγός έκανε αλκοτέστ και πέθανε

66χρονος οδηγός έκανε αλκοτέστ και πέθανε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 66χρονος οδηγός που σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας κοντά στο Λιμεναρχείο Λευκάδας για να του κάνουν αλκοτέστ, λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η πρώτη ένδειξη στο αλκοολόμετρο έδειξε 0,81 mg οινοπνεύματος ανά λίτρο αίματος, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό.

Ώσπου να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να υποβληθεί σε δεύτερη μέτρηση, έπιασε καταρρακτώδης βροχή και οι αστυνομικοί του πρότειναν να πάνε στο τμήμα που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Όμως, μόλις έφτασαν, ο άτυχος 66χρονος έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον συνεφέρουν, όμως παρά τις προσπάθειές τους κατέληξε, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε καύσιμο στις καθημερινές μετακινήσεις

ΕΛ.ΑΣ: Συναγερμός για απάτη με sms για δήθεν κλήσεις της Tροχαίας – Τι να προσέξουν οι πολίτες

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιστρέφουν στην παραγωγή πετρελαιοκίνητων οχημάτων

«Αν πιείς, καλύτερα συνοδηγός» – Για την πρόληψη και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Μεθυσμένη 36χρονη γνωστή τραγουδίστρια τράκαρε πήρε σβάρνα πέντε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr