ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βόρεια Κορέα αποδέχθηκε τη νοτιοκορεατική πρόταση να διεξαχθούν διμερείς συνομιλίες την προσεχή Τρίτη, όπως γνωστοποίησε σήμερα η Νότια Κορέα μέσω του υπουργείου Ενοποίησης, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις διακορεατικές σχέσεις.
«Η Βόρεια Κορέα μάς έστειλε με φαξ σήμερα το πρωί ένα μήνυμα το οποίο αναφέρει πως αποδέχεται την πρόταση για συνομιλίες την 9η Ιανουαρίου που έγινε από τη Νότια Κορέα», δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η συμμετοχή της Βόρειας Κορέας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μπάικ Τε-χιουν στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών.























































