ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία της Χρυσής Ακτής στο Μάτι Γαργαλιάνων, καθώς ένας 70χρονος Ιταλός τουρίστας μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, επειδή επιτέθηκε στον δικό του σκύλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr, o Ιταλός τουρίστας ο οποίος διαμένει σε τροχόσπιτο στην παραλία της Χρυσής Ακτής έβγαλε το μικρόσωμο σκύλο του – ένα σπίτσερ- για βόλτα, το οποίο δέχθηκε επίθεση από ένα μεγαλύτερο σκυλί, ένα ημίαιμο μπόξερ. Οι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου σκύλου προσπάθησαν να τα χωρίσουν, ωστόσο, όταν ο Ιταλός είδε το μεγαλύτερο σκυλί να μην αφήνει το δικό του, άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα το άτυχο ζώο!
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή των ιδιοκτητών του μαχαιρωμένου σκύλου, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα, και μάλιστα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο μετέβη περιπολικό, με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι προσήγαγαν τον Ιταλό στο Α.Τ. Γαργαλιάνων. Ο Ιταλός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βάναυση επίθεση και συμπεριφορά εναντίον του σκύλου, καθώς και για οπλοκατοχή.
Το ζώο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο των Γαργαλιάνων, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε. Όπως ανέφερε μιλώντας στο gargalianoionline.gr η κτηνίατρος Μαρία Παναγοπούλου, το άτυχο ζώο έφερε βαθύ τραύμα στην αριστερή άνω κοιλιακή χώρα και μέχρι να φτάσει στο κτηνιατρείο είχε χάσει πολύ αίμα.























































