ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου, που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου.
To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 8:00 το βράδυ.
Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει για σήμερα πανελλαδική απεργία, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες.
“Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη. Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.























































