ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Κυριακή η εισβολή του τουρκικού στρατού στην Εφρίν, άφησε να εννοηθεί ο Γιλντιρίμ

Την Κυριακή η εισβολή του τουρκικού στρατού στην Εφρίν, άφησε να εννοηθεί ο Γιλντιρίμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τουρκικές χερσαίες δυνάμεις θα προχωρήσουν σε «απαραίτητες δραστηριότητες» στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, αύριο Κυριακή «ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή», δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ώρες αφότου οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων πολιτοφυλάκων στην Εφρίν της Συρίας, ο Γιλντιρίμ είπε ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέστρεψε σχεδόν όλους τους στόχους που αναγνώρισε στην περιοχή εξαπολύοντας αεροπορικές επιδρομές.

Η χερσαία εισβολή των τουρκικών δυνάμεων και των ισλαμιστών μισθοφόρων τους, του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην Εφρίν, αναμένεται από ώρα σε ώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr