ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Μαχμούντ Αμπάς, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακή Αρχή, Παλαιστίνιοι, Τελ Αβίβ,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε την Κυριακή ότι δεν θα συναινέσει σε οποιαδήποτε απόπειρα να στερηθούν οι ΗΠΑ τον ρόλο του βασικού διαμεσολαβητή στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε ότι η Παλαιστίνη δεν αναγνωρίζει πλέον τις ΗΠΑ ως μεσολαβητή στις συνομιλίες.
Η δήλωσή του ακολούθησε την απόφαση του Aμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ και να δώσει εντολή να μεταφερθεί εκεί η αμερικανική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ.
«Έχω ένα μήνυμα για τον Αμπού Μάζεν», είπε ο Iσραηλινός πρωθυπουργός στη διάρκεια συνάντησής του με πρεσβευτές της χώρας του, χρησιμοποιώντας το nom de guerre του Αμπάς.
«Δεν μπορούν να αντικατασταθούν οι ΗΠΑ και ο ηγετικός τους ρόλος στην πολιτική διαδικασία. Όποιος δεν θέλει να μιλήσει για την ειρήνη με τις ΗΠΑ δεν θέλει ειρήνη» πρόσθεσε.























































