ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βαλκάνια, Βασίλης Λεβέντης, Εκλογές, Ένωση Κεντρώων, Μέγαρο Μαξίμου, Σκόπια,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει κατηγορηματικά το Μέγαρο Μαξίμου τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ότι ο Πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών λόγω του Σκοπιανού.
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σε επικοινωνία με το ΑΜΠΕ, σημείωναν ότι «ο κ. Λεβέντης είχε ήδη επινοήσει κατά τις μέχρι τώρα δηλώσεις του αρκετές αναφορές που ουδέποτε έκανε ο πρωθυπουργός.
»Προφανώς η ανάγκη του για δημοσιότητα ξεπερνά τον ρόλο του ως πολιτικού αρχηγού με στοιχειώδη σοβαρότητα».
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real fm» είχε υποστηρίξει ότι κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, εκείνος του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών λόγω του Σκοπιανού.
























































