ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η συγκυρία να μην είναι η κατάλληλη, ζητώντας την παραπομπή της επίλυσης για το Σκοπιανό στις καλένδες, δεν είναι όλες οι «γαλάζιες» φωνές ίδιες όμως.
Μία εξ αυτών, η Μαριέττα Γιαννάκου εξέφρασε τη σαφή θέση της υπέρ της επίλυσης του Σκοπιανού, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για θέμα που έπρεπε να έχει λυθεί ήδη από το 1992.
«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να αναβάλλουμε γενικά και θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε λύσει το Μακεδονικό από το 1992» ανέφερε συγκεκριμένα η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, διαφωνώντας ευθέως με την επίσημη θέση του κόμματος, η οποία κρίνει ακατάλληλη τη συγκυρία.
Η Μ. Γιαννάκου πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας «έπρεπε κατ’ ιδίαν να δει τις ηγεσίες, ή ο υπουργός εξωτερικών να το κάνει, όπως έκανε τότε η Ντόρα Μπακογιάννη, για να προετοιμαστεί το έδαφος. Αυτό δεν έγινε και αυτό δημιούργησε μεγάλη καχυποψία, ειδικά στην αξιωματική αντιπολίτευση».
























































