ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με καταμετρημένο το σύνολο των ψήφων στον σημερινό δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Νίκος Αναστασιάδης επανεξελέγη για δεύτερη θητεία με 56% των ψήφων, έναντι 44% του Σταύρου Μαλά, ο οποίος υποστηρίχθηκε από το ΑΚΕΛ.
Ο Νίκος Αναστασιάδης πήρε 225.281 ψήφους, έναντι 169.243 του κ. Μαλά, με την αποχή να ανέρχεται στο 26%, που αντιστοιχεί σε 143.401 ψηφοφόρους.
Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογής, Κύπρο Κυπριανού, παγκυπρίως ψήφισε το 73% σε σύγκριση με 71,8% στον πρώτο γύρο.
Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον πρόεδρο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του απηύθυνε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει ο ΔΗΣΥ.
Σε μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter, ο κ. Ταγιάνι αναφέρει, επίσης, ότι ο κυπριακός λαός επέλεξε ξανά για Πρόεδρό του ένα μεγάλο Ευρωπαίο ηγέτη για να τον οδηγήσει με σταθερά βήματα μπροστά.























































