ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πικραμμένος: «Οι μάρτυρες πρέπει να είναι υπάλληλοι της Novartis»

Πικραμμένος: «Οι μάρτυρες πρέπει να είναι υπάλληλοι της Novartis»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Αθλιότητες” και “γελοιότητες” χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Πικραμμένος την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι το ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, σύμφωνα με τις καταθέσεις τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε πολιτική χροιά στη “στοχοποίησή” του:

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί να με χτυπήσουν, ίσως γιατί υπήρξα και είμαι φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, είχα δουλέψει με τον πρόεδρο, ίσως γιατί ενοχλούν αυτά που λέω… ».

«Μου είπαν πως ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε στο γραφείο του Φρουζή (πρώην αντιπροέδρου της Novartis) 100.000 ευρώ και πως του είπε ότι αυτά ήταν για μένα», τόνισε, δίνοντας νέα διάσταση στην εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.

Ο ίδιος εκτιμά ότι οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες «πρέπει να είναι υπάλληλοι της Novartis».

«Εγώ βλέπω έναν εφιάλτη αυτή τη στιγμή. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα προβώ σε ενέργειες. Δεν ξέρω αν θα κάνω μηνύσεις», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολιτική αναταραχή μετά τις διώξεις τεσσάρων βουλευτών της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων – «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή στην Ελλάδα;»

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...