ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η σημερινή έξοδος της Ελλάδας στις αγορές αποτελεί απόδειξη ότι όχι μόνο μπορούμε να αντλήσουμε νέα χρήματα, αλλά είμαστε σε θέση να το κάνουμε και κάτω από συνθήκες όχι ιδιαίτερα ευνοϊκές» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη μία από τις τρεις εκδόσεις τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση στο διάστημα από τώρα και την ολοκλήρωση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής τον ερχόμενο Αύγουστο.
Στόχος είναι να αποκατασταθεί η σταθερή πρόσβαση της χώρας στις αγορές και η ελληνική οικονομία να επανέλθει στην κανονικότητα μετά τη λήξη του προγράμματος.
Η σημερινή έκδοση συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος προσαρμογής, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Στο σημερινό Euroworking Group αναμένεται να συζητηθεί η πορεία εκπλήρωσης και των τελευταίων προαπαιτούμενων προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την τυπική ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης.
Η στρατηγική της κυβέρνησης προβλέπει την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια τον Αύγουστο και στην σταθερή πρόσβαση στις αγορές παράλληλα με τη δημιουργία ενός μαξιλαριού ασφαλείας.
























































