ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«H δικογραφία για το σκάνδαλο της Novartis είναι υπαρκτή και έχει βγει στο φως της δημοσιότητας χάρις στους αδέκαστους και γενναίους δικαστικούς» τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Απαντώντας σε συνέντευξη της Μ. Σπυράκη, η κα Παπαδοπούλου σημειώνει ότι «δυστυχώς για την εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί ούτε να ”πάρει στο μαξιλάρι της”, ούτε να κουκουλώσει το τρανταχτό σκάνδαλο και τη δικογραφία, όπως έπραξε το 2012 για το συγκλονιστικό γεγονός, ότι δισεκατομμύρια ευρώ αποχαιρετούσαν σαν αποδημητικά πουλιά τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες την ίδια ώρα προσπαθούσαν να κρατηθούν με αερομεταφορές χρημάτων από το εξωτερικό».
Και καταλήγει: Όσο για την υπόθεση των πυρομαχικών, απλά της συνιστούμε να μη βιάζεται. Η αλήθεια θα λάμψει σε όλο της το μεγαλείο για το ποιοι έπληξαν το κύρος της πατρίδας και με ποιο κόμμα συνδέονται.
























































