ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι δεν επιστρέφουν την Αμμόχωστο

Οι Τούρκοι δεν επιστρέφουν την Αμμόχωστο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τουρκική πλευρά παραμένει άκαμπτη ακόμα και στο θέμα της σταδιακής προώθησης της επιστροφής της Αμμοχώστου, το οποίο θα περιελάμβανε τρεις φάσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως ανέφερε, η πρώτη αφορούσε εξέταση της υποδομής της πόλης από εμπειρογνώμονες, η δεύτερη, παράδοση της πόλης στα Ηνωμένα Έθνη και η τρίτη, παράδοσή της στους κατοίκους της.

Ο Κύπριος Πρόεδρος είπε ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν ήταν διαφωτιστική ως προς τις προθέσεις των Αμερικανών στο Κυπριακό. Στο μεταξύ, σήμερα οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Κουντρέτ Οζερσάι, θα συζητήσουν διαδικαστικά θέματα για τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, Ν. Αναστασιάδη και Ντ. Έρογλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στο Κάιρο για την τριμερή Άμυνα Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς

Η πολεμική βιομηχανία του Ισραήλ «μετακομίζει» στην Κύπρο

Βρετανοί έποικοι στα κατεχόμενα της Κύπρου: Παράνομο ρίαλ εστέιτ με τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων

Δένδιας σε Πάλμα: «Ιστορικά η Κύπρος και η Ελλάδα συνιστούν έναν άξονα σταθερότητας, σοβαρότητας, ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr