ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος υπέγραψε το διάταγμα της παραίτησής του, με το οποίο πρέπει να παραδώσει τα σκήπτρα στον γιο του Φίλιππο και θα ορκιστεί αύριο νέος Βασιλιάς.
Ο 76χρονος Χουάν Κάρλος φανερά συγκινημένος υπέγραψε το νόμο ενώπιον του Φιλίππου και στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν.
Ο Χουάν Κάρλος διέσχισε την επιβλητική αίθουσα για να πάει να υπογράψει το νόμο με τον οποίο τερματίζεται η 39χρονη παραμονή του στον θρόνο, κατά τη διάρκεια της οποίας η Ισπανία πέρασε από τη δικτατορία του Φράνκο στη δημοκρατία.
Ο Χουάν Κάρλος γύρισε προς τις πολυθρόνες όπου τον περίμεναν χειροκροτώντας τον η σύζυγός του Σοφία, ο Φίλιππος και η σύζυγός του Λετίθια, που θα ανακηρυχθεί βασίλισσα, και αγκάλιασε το γιο του.
Δείτε το βίντεο:























































