ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξανθός: Όταν η Δεξιά στριμώχνεται πουλάει παραδοσιακά της στηρίγματα

Ξανθός: Όταν η Δεξιά στριμώχνεται πουλάει παραδοσιακά της στηρίγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία ότι «όταν η Δεξιά στριμώχνεται πουλάει παραδοσιακά της στηρίγματα» εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός προσθέτοντας ότι «γελάει ο κόσμος ότι εσείς είστε διώκτες της φαρμακοβιομηχανίας και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρικτής».

Μιλώντας στην Ολομέλεια αναφορικά με την πρόταση προανακριτικής της Ν.Δ. τόνισε ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης «που θέλει με αυτούς του όρους να κυβερνήσει».

Αναγνώρισε ότι υπάρχει πολύ σημαντική οικονομική επιβάρυνση στον πολίτη ωστόσο όπως τόνισε η κυβέρνηση διασφάλισε την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων.

Σημείωσε ότι «το στοίχημα της επόμενης περιόδου να πάμε σε σταδιακή αποκλιμάκωση της επιβάρυνσης. Συζητάμε για μία προοπτική με ελαχιστοποιημένη ή μηδενική συμμετοχή όταν ο πολίτης επιλέγει γενόσημα».

Απέρριψε την κριτική ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι το ίδιο. «Όταν αφήνατε τον κόσμο ακάλυπτο από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εμείς πρωτοστατούσαμε στην κάλυψη. Όταν κλείνατε νοσοκομεία, καταργούσατε κλίνες, συγχωνεύατε, υποχρηματοδοτούσατε εμείς δίναμε αγώνες για την περίθαλψη. Όταν εκλεγήκαμε μεροληπτούσαμε υπέρ του ΕΣΥ» είπε.

«Εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι, θα βρούμε τις άκρες γιατί. Εμείς αυτό το πάρτι το φέραμε μπροστά στον δημόσιο βίο. Αυτή είναι η τεράστια πολιτική μας διαφορά» συνέχισε.

Κλείνοντας ανέφερε ότι «έχουμε και το ηθικό και το προγραμματικό και το αξιακό πλεονέκτημα για να εξυγιάνουμε το φαύλο στον χώρο του φαρμάκου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

ΠΑΣΟΚ: Μετωπική σύγκρουση Διαμαντοπούλου-Δούκα για τις συνεργασίες

Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή e-mail αποδήμων, ζήτησε η εισαγγελέας

Οι παρόντες γράφουν την ιστορία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...