ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάθειρξη 21 ετών στον 43χρονο Λαμιώτη που μαχαίρωσε τη γειτόνισσά του και μετά έπινε φραπέ

Κάθειρξη 21 ετών στον 43χρονο Λαμιώτη που μαχαίρωσε τη γειτόνισσά του και μετά έπινε φραπέ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Λαμία,

Κάθειρξη 21 χρόνια και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καρπενησίου τον 43χρονο που σε κατάσταση μέθης, το πρωί της 30ης Μαΐου 2017, στη Λυγαριά Λαμίας, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά την 63χρονη γειτόνισσά του και ελαφρύτερα τον σύζυγό της που προσπάθησε να εμποδίσει το κακό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr,η υπόθεση είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία, που παρακολουθούσε σοκαρισμένη τον δολοφόνο να απολαμβάνει αμέσως μετά την πράξη του τον φραπέ του, κυκλοφορώντας με το μαχαίρι του φονικού.

Η άτυχη γυναίκα πάλεψε επί 35 ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας για τη ζωή της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το χωριό.

Τότε ο δράστης, που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, είχε ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε τον πολυετή εγκλεισμό του στις φυλακές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τα ναρκωτικά

Κυψέλη: Αγόρι 8-9 μηνών το κατεψυγμένο βρέφος μέσα στη βαλίτσα

Κυψέλη – 43χρονος για σφαγμένο βρέφος: «Ήταν σατανιασμένο, πέθανε και ηρέμησε το σπίτι μας» – Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων: «Τα άλλα παιδάκια πιθανότατα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης»

Κυψέλη: Πρώτα έσφαξαν το βρέφος και μετά το κατέψυξαν! Βρέθηκαν ναρκωτικά και σεξουαλικά αντικείμενα

53χρονος έσφαξε τη 44χρονη σύζυγό του και μετά ήπιε πετρέλαιο για να αυτοκτονήσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr