ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου παραπέμπονται, με απευθείας κλήση, 12 άτομα τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, έχουν ταυτοποιηθεί ως μέλη του Ρουβίκωνα.
Οι δώδεκα κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν για τέσσερα αδικήματα που αφορούν ενέργειες της ομάδας, όπως η εισβολή σε γραφείο γιατρού στον Ευαγγελισμό, η εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η εισβολή στην ΔΕΔΗΕ, οι φθορές στον φράκτη της οικίας του Γερμανού πρέσβη, οι φθορές στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και στα δικαστήρια της Λάρισας.
Οι κατηγορίες για τις οποίες καλούνται να λογοδοτήσουν οι δώδεκα αφορούν τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της διατάραξης ομαλής διεξαγωγής δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, της παράνομης βίας από κοινού και της διατάραξης κοινής ειρήνης.
Η έρευνα για τις δράσεις του Ρουβίκωνα διατάχθηκε μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο διέταξε την συνένωση και την έρευνα όλων των δικογραφιών που αφορούν ενέργειες της ομάδας, με αφορμή την δημοσιοποίηση του βίντεο από την είσοδο μελών της στον Ευαγγελισμό και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν σε βάρος χειρουργού, που κατηγορούσαν ότι πήρε «φακελάκι» από ασθενείς.























































