ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος τοπικός πρωθυπουργός της Βαυαρίας εξελέγη ο μέχρι σήμερα υπουργός Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου Μάρκους Σέντερ, διαδεχόμενος τον αρχηγό της συντηρητικής Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ, ο οποίος ανέλαβε την Τετάρτη υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας.
Ο κ. Σέντερ εξελέγη από το τοπικό κοινοβούλιο, λαμβάνοντας 99 ψήφους επί συνόλου 169.
Δύο βουλευτές της CSU απουσίαζαν δικαιολογημένα, ενώ αρνητικά ψήφισαν 64 βουλευτές.
Υπήρχαν ακόμη τέσσερις αποχές και δύο άκυρες ψήφοι.
Η συνεδρίαση άρχισε με παρατεταμένο χειροκρότημα για τον κ. Ζεεχόφερ, ο οποίος αποχώρησε από την πρωθυπουργία έπειτα από θητεία σχεδόν 10 ετών.
Ο νέος τοπικός πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος εκ νέου στις εκλογές που θα πραγματοποιηθουν στην Βαυαρία στις 14 Οκτωβρίου, με στόχο την διατήρηση της απόλυτης πλειοψηφίας της CSU στο τοπικό Κοινοβούλιο, μετά την συντριπτική μείωση των ποσοστών της στις τελευταίες ομοσπονδιακές γερμανικές εκλογές.























































