ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Πέτερ Αλτμάιερ, Χάλυβας,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ικανοποίησή του για την εξαίρεση, έστω και προσωρινά, των χωρών της Ε.Ε. από τους υψηλότερους δασμούς επί των αμερικανικών εισαγωγών χάλυβα και αλουμινίου εξέφρασε την Παρασκευή ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, ζητώντας περισσότερη διεθνή συνεργασία στο εμπόριο.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποφύγαμε μια κατάσταση για τη γερμανική βιομηχανία χάλυβα και αλουμινίου και τους εργάτες της που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλη αβεβαιότητα», δήλωσε ο Πέτερ Αλτμάιερ στον ραδιοσταθμό Deutschlandfunk.
«Δεν θέλουμε περαιτέρω μονομερή μέτρα, θέλουμε αντίθετα συνετές συμφωνίες», πρόσθεσε.
«Ο στόχος μας είναι ότι στο τέλος των συνομιλιών αυτών, η αρχιτεκτονική του διεθνούς εμπορίου πρέπει να είναι περισσότερο σταθερή – πρέπει να υπάρχει περισσότερη συνεργασία, όχι λιγότερη».























































