ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δίκη ενώπιον του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Γαλλίας για κατηγορίες σχετικές με διαφθορά και κατάχρηση επιρροής θα οδηγηθεί ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας (2007-2012) Νικολά Σαρκοζί, όπως αναφέρει στον ιστότοπό της η γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο πρώην αρχηγός του γαλλικού κράτους αφορά την φερόμενη ως προσπάθειά του να αποσπάσει πληροφορίες από ανώτατο δικαστικό για την υπόθεση πολιτικής χρηματοδότησης από την Λιλιάν Μπετανκούρ, κληρονόμο της L’ Oreal.
Ο κ. Σαρκοζί είχε τεθεί υπό κράτηση προ ημερών και ανακρινόταν για δύο ημέρες, για την υπόθεση της φερόμενης ως χρηματοδότησης της προεκλογικής του καμπάνιας του 2007 από το καθεστώς του τότε Λίβυου δικτάτορα Μουαμάρ Καντάφι.























































