ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα πανηγύρια στη Μύκονο, η νικήτρια της φετινής Γιουροβίζιον Κοντσίτα, δηλαδή ο Τόμας Νόιβιρτ, θα έρθει στην Ελλάδα για μια εμφάνιση ως Κοντσίτα Βουρστ, αλλά και για διακοπές.
Αρχικά οι οικονομικές απαιτήσεις της ήταν τεράστιες, ωστόσο έπειτα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, η συμφωνία «έκλεισε».
Από τα 70.000 ευρώ, η αμοιβή της τελικά θα είναι 30.000 ευρώ. Η Κοντσίτα θα φτάσει στην Μύκονο το Σάββατο 5 Ιουλίου.
Τι θέλει η ίδια; Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι του νησιού, επιθυμία της είναι ένα μικρό ταχύπλοο για να μετακινείται στις παραλίες, καθώς θέλει να αποφύγει την πολλή… μετακίνηση αλλά και τα βλέμματα, αφού θα έχει μαζί της και τον «άνθρωπο» της.
Ζήτησε μόνο ελληνική κουζίνα, κατάλευκα σεντόνια και πολλά λουλούδια μέσα στο δωμάτιό της.























































