ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάνταρ Βούτσιτς, Βαλκάνια, Βελιγράδι, Ίβιτσα Ντάτσιτς, Νίκολα Ντιμιτρόφ, Νίκος Κοτζιάς, Σερβία, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας, οι εξελίξεις στην περιοχή καθώς και η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων θα είναι τα θέματα που θα συζητήσουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον ομολόγό του του και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, κατά τη συνάντηση που θα έχουν σήμερα το πρωί Τετάρτης στο Βελιγράδι.
Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ και τις διευρυμένες διαβουλεύσεις των δύο αντιπροσωπειών οι κ.κ. Κοτζιάς και Ντάτσιτς θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός και από τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών όσον αφορά στα διμερή θέματα θα συζητήσουν την εντατικοποίηση της συνεργασίας των δύο χωρών, ενόψει του 2ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας με έμφαση την περαιτέρω εμβάθυνση της οικονομικής συνεργασίας, στους τομείς των υποδομών, της ενέργειας και των μεταφορών.
Επίσης θα εστιάσουν στις εξελίξεις στην περιοχή και ιδιαίτερα στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων τον Μάιο.
Το απόγευμα, μετά το πέρας των συνομιλιών, ο κ. Κοτζιάς και η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσουν για την Αχρίδα όπου ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ.
























































