ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων - «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”, έπειτα από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από ληστές, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που είχε μέχρι πρότινος.
Υπενθυμίζεται πως έχει υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων του και οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για αυτήν την επιπλοκή που παρουσιάστηκε, μιας και ο οργανισμός του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος.























































