ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη συγκρότηση παλλαϊκού μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό το σκοπό καλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στις 17:00, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».
Την πρώτη του κίνηση, σε εφαρμογή της -κατά πλειοψηφία- απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής για την πολιτική συμμαχιών κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσκληση που απευθύνει σε κοινωνικούς φορείς, εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές, με στόχο «την συγκρότηση ενός Παλλαϊκού Μετώπου για την αποτροπή της περαιτέρω διάσπασης, διάλυσης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ».
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στις 17:00, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».
Πρώτος άμεσος στόχος είναι να μην ψηφιστεί το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ με τίτλο «Δημιουργία Νέας Καθετοποιημένης Εταιρίας Ηλεκτρικής Ενέργειας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει την ανάγκη «η λαϊκή κινητοποίηση να αποτρέψει την ψήφιση και την υλοποίηση ενός εγκλήματος σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και της εθνικής οικονομίας».
























































