ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρμαια στις διαθέσεις των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων είναι οι εκκλησίες στις κοινότητες της Ρόδου, όπου τις τελευταίες μέρες καταγράφηκαν τρεις κλοπές με λεία τις… καμπάνες ναών προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Οι δράστες «χτύπησαν» την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή στις εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου και του Σωτήρα στην κοινότητα Μαριτσά και το ναό της Αγίας Άννας στο παραθαλάσσιο χωριό Καλαβάρδα.
Και στις τρεις περιπτώσεις, κατέβασαν από το καμπαναριό τις καμπάνες που κάθε μία τους ζυγίζει τουλάχιστον 50 κιλά και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Την έρευνα και για τις τρεις περιπτώσεις ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, οι άνδρες του οποίου «χτενίζουν» τις επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων προσπαθώντας να εντοπίσουν τις κλεμμένες καμπάνες πριν τις λιώσουν στα χυτήρια, ενώ αναζητούν και τυχόν πλάνα από κάμερες της περιοχής προσπαθώντας να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών.























































