ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη βεβαιότητά του για την αθωότητα του 15χρονου γιου του ζεύγους που δολοφονήθηκε στην Κύπρο εξέφρασε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα».
Ο κ. Ματσάκης είναι βέβαιος με βάση τα νεκροτομικά ευρήματα, τα ευρήματα από την εξέταση του 15χρονου γιου της οικογένειας και μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα του φονικού, αλλά και την αυτοψία, που διενήργησε την Τετάρτη 25 Απριλίου.
Επιβεβαίωσε, μάλιστα, ως σωστά όλα όσα ο 15χρονος ανέφερε είπε στους ανακριτές. «Το παιδάκι λέει την αλήθεια και δεν έχει καμία σχέση με αυτό το έγκλημα» τόνισε σύμφωνα με το sigmalive.com.
Πρόκειται, όπως είπε, για ληστεία, που πήγε στραβά και οδήγησε στη δολοφονία του ζεύγους.
Ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι ήταν εσφαλμένη η κατευθυντήρια γραμμή που δόθηκε από τους άλλους δύο ιατροδικαστές.
Εξέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι οι δράστες ήταν δύο.























































