ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ευάγγελος Αποστολάκης, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουάσιγκτον, Πεντάγωνο, Τζόσεφ Ντάνφορντ,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αμερικανικό Πεντάγωνο επισκέφτηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, την Τρίτη, προκειμένου να συναντηθεί με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγό Τζόσεφ Ντάνφορντ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις που αφορούν τον τομέα της ασφάλειας στη Μεσόγειο και τη Συρία.
Η ανακοίνωση αναφέρεται και στη «μακροχρόνια φιλία και συνεργασία» μεταξύ ΗΠΑ – Ελλάδας, η οποία, όπως τονίζεται, «έχει τις ρίζες της στις κοινές μας δημοκρατικές αξίες και ισχυρούς πολιτιστικούς δεσμούς».
Στο πλαίσιο των διήμερων επαφών του στην Ουάσιγκτον, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα έχει συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας και θα συμμετέχει σε κλειστή εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στην δεξαμενή σκέψης «Center for Strategic and International Studies».























































