ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ελβετικός όμιλος τροφίμων Nestle θα καταβάλει στη Starbucks 7,15 δισεκ. δολάρια σε μετρητά για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα πώλησης των προϊόντων της αμερικανικής αλυσίδας καφέ σε όλο τον κόσμο, σε μια παγκόσμια συμμαχία που στόχο έχει να ενδυναμώσει τις αυτοκρατορίες που έχουν οι δύο εταιρίες στην αγορά καφέ.
Η συμφωνία για μια επιχειρηματική δραστηριότητα με πωλήσεις 2 δισεκ. δολαρίων ενδυναμώνει τη θέση της Nestle καθώς η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία καφέ προσπαθεί να ενισχύσει τον ρόλο της σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά.
Η Starbucks, που εδρεύει στο Σιάτλ και είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο αλυσίδα καφέ, ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα για να επισπεύσει την επαναγορά μετοχών και ότι η συμφωνία αναμένεται να αρχίσει να ενισχύει τα κέρδη ανά μετοχή το αργότερο έως το 2021.
Η Nestle ανακοίνωσε ότι αναμένει η συμφωνία για την πώληση συσκευασμένου καφέ και ποτών της Starbucks να αρχίσει να συνεισφέρει θετικά στα κέρδη της έως το 2019.
Η συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει κανένα από τα καφέ της Starbucks αλλά επιτρέπει στη Nestle να πουλά καφέ της Starbucks σε μεμονωμένες κάψουλες και να διευρύνει τις πωλήσεις στιγμιαίου καφέ.
«Αυτή η παγκόσμια συμμαχία στον καφέ θα φέρει την εμπειρία της Starbucks στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβέλειας και της φήμης της Nestle», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Starbucks Κέβιν Τζόνσον.























































