ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα… κομψότατο tweet το Mega ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Τελευταίο #ProinoMou σήμερα. Ευχαριστούμε τον Π. Κωστόπουλο κι όλη την ομάδα. Ραντεβού τον Οκτώβρη με νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA».
Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, χωρίς να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Ο παρουσιαστής είχε εκφράσει εδώ και μερικές ημέρες την πρόθεσή του να μην είναι στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού του χρόνου και για αυτό κατά το τέλος της εκπομπής, ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκπομπή.
Με όλα αυτά που συμβαίνουν είναι να απορεί κανείς εάν θα υπάρχει τον Σεπτέμβριο Mega… Ή αν υπάρχει, τι θα είναι…























































