ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Βούτσης στους γονείς των δύο στρατιωτικών μετά την επίσκεψη στις φυλακές της Αδριανούπολης

Τι είπε ο Βούτσης στους γονείς των δύο στρατιωτικών μετά την επίσκεψη στις φυλακές της Αδριανούπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, συγχαίροντάς τους για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Ο κ. Βούτσης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τους δύο αξιωματικούς, είπε στους γονείς τους ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και διατηρούν ακμαίο το ηθικό τους, ενώ όπως ανέφερε, «έχουν αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική».

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο αξιωματικών, τούς μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία, όπως υπογράμμισε, κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο – Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...