ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους - Αναζητά
Με εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ «στον πάγο» η εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος, στάθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis. «Είστε βουτηγμένοι στη λαμογιά και τη διαπλοκή» ανέφερε μεταξύ άλλων στην αποστροφή του λόγου του.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, χαρακτήρισε «εμετικό» τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, εκτοξεύοντας βολές κατά του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.
Κατηγόρησε επίσης τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ότι ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας, σημειώνοντας πως «τα σκάνδαλα στον χώρο του φαρμάκου, έπαιξαν σημαντικό ρόλο».
Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδη, είπε ότι «σε κατηγορούν γιατί υλοποίησες το Harvard Project, και υλοποίησες τις επιθυμίες της Novartis».
























































