ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη την νύχτα στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος καρφώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε βραχώδη κι απόκρημνη ακτή στην περιοχή Φοίνικας Σφακίων.
Τρεις νέοι που επέβαιναν σ’ αυτό έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά.
Πρόκειται για τέσσερις Χανιώτες περίπου 30 ετών, που διέμεναν στο Λουτρό για διακοπές
Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα συνέβη την 01.30 την νύχτα ενώ μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανέφεραν ότι το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απο το Λιμενικό Σώμα με την συνδρομή και πυροσβεστών και αρχικά ανασύρθηκε ο ένας απο τους επιβαίνοντες που διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανός και διεκομίσθη με κατάγματα στο Νοσοκομείο Χανίων.
Στην συνέχεια εντοπίστηκαν στα συντρίμμια του σκάφους οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι ήταν ήδη νεκροί καί οι σοροί τους μεταφέρθηκαν με σκάφος στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr οι τέσσερις Χανιώτες αναχώρησαν από την Αγία Ρουμέλη με το φουσκωτό και μετά από στάση στην παραλία Μάρμαρα, αργά το βράδυ επέστρεφαν στο Λουτρό όταν το σκάφος του έπεσε πάνω στην ξέρα με μεγάλη ταχύτητα.

























































