ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία με το ταχύπλοο στα Σφακιά

Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία με το ταχύπλοο στα Σφακιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Λιμενικό Σώμα, Σφακιά,

Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη την νύχτα στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος καρφώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε βραχώδη κι απόκρημνη ακτή στην περιοχή Φοίνικας Σφακίων.

Τρεις νέοι που επέβαιναν σ’ αυτό έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά.

Πρόκειται για τέσσερις Χανιώτες περίπου 30 ετών, που διέμεναν στο Λουτρό για διακοπές

Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα συνέβη την 01.30 την νύχτα ενώ μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανέφεραν ότι το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απο το Λιμενικό Σώμα με την συνδρομή και πυροσβεστών και αρχικά ανασύρθηκε ο ένας απο τους επιβαίνοντες που διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανός και διεκομίσθη με κατάγματα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στην συνέχεια εντοπίστηκαν στα συντρίμμια του σκάφους οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι ήταν ήδη νεκροί καί οι σοροί τους μεταφέρθηκαν με σκάφος στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr οι τέσσερις Χανιώτες αναχώρησαν από την Αγία Ρουμέλη με το φουσκωτό και μετά από στάση στην παραλία Μάρμαρα, αργά το βράδυ επέστρεφαν στο Λουτρό όταν το σκάφος του έπεσε πάνω στην ξέρα με μεγάλη ταχύτητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Παιδιά νηπιαγωγείου έμειναν για πέντε ώρες σε σχολικό λεωφορείο – Απολύθηκε η συνοδός

Καιρός: Τετάρτη 16/09 και Πέμπτη 17/09 δεν αποκλείονται πλημμυρικά επεισόδια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου

Φαραντούρης στο Εμιρατιανό (ΗΑΕ) ΑΙ-Masshad: «Θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας»

Κρήτη: 20χρονος έδερνε μεθυσμένος τη 18χρονη γυναίκα του – Τη χτυπούσε στην καισαρική τομή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr