ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τούρκο κατάδικο, ο οποίος απέδρασε δύο φορές από φυλακές στην Τουρκία, συνέλαβε η αστυνομία στην Πάφο.
Πρόκειται για τον 45χρονο Γιλμάζ Γκιουμούς, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από Βρετανικό δικαστήριο το 2005, αφού κρίθηκε ένοχος για εμπρησμό διαμερίσματος στο νότιο Λονδίνο το 2003 , κατά τον οποίο έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι.
Ο Γκιουμούς ζήτησε να εκτίσει την ποινή του στην Τουρκία και μετά την μεταφορά του σε φυλακές της χώρας, κατάφερε να αποδράσει το 2015 διαφεύγοντας στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, όπου και διέμενε.
Οι αρχές του τουρκοκυπριακού καθεστώτος εντόπισαν τον Τούρκο κατάδικο την Πρωτομαγιά και τον συνέλαβαν, αλλά δραπέτευσε μια εβδομάδα αργότερα από το νοσοκομείο της Κερύνειας, όπου είχε μεταφερθεί επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Μετά την δραπέτευση του πέρασε παράνομα στις περιοχές ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των Κυπριακών Αρχών συνελήφθη μαζί με ένα Τουρκοκύπριο και στην κατοχή τους εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης.























































