ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι περίπου 20 τραυματίστηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης σε επίθεση με αυτοκίνητο, παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών, στο κέντρο της πόλης της Βεγγάζης, στην ανατολική Λιβύη, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός των τοπικών σωμάτων ασφαλείας.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματικό, το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε κοντά στο ξενοδοχείο Tibesti, σε μια εμπορική οδό όπου η νυχτερινή ζωή είναι έντονη, ειδικά τον ιερό για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.
Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Βεγγάζης, πάνω στην ακτή της πόλης στη Μεσόγειο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. Ένας τοπικός αξιωματούχος κατηγόρησε «τρομοκρατικούς πυρήνες εν υπνώσει» που «θέλουν να στείλουν το μήνυμα πως η Βεγγάζη δεν είναι ασφαλής».























































