ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα, κατεξοχήν χώρα φιλειρηνική, επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της, όμως δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε να απεμπολήσει τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά της» διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας,Φώτης Κουβέλης, στον χαιρετισμό του με την ευκαιρία της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Β’ ΕΣΣΟ στη ναυτική βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι διαχρονικά η δύναμη αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας» πρόσθεσε.
Απευθυνόμενος, δε, προς τους νεοορκισθέντες, ο κ. Κουβέλης προέτρεψε: «Μην ξεχνάτε ότι υπηρετείτε, μαζί με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, την ελληνική Δημοκρατία, το έθνος, τις ανώτερες αρχές και αξίες που έχουν κρατήσει την Ελλάδα δυνατή και ελεύθερη».
Τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη του ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, καθώς συγγενείς και φίλοι των νεοορκισθέντων ναυτών.
























































