ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κόρμπιν δήλωσε ότι εάν εκλεγεί πρωθυπουργός θα μας επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ο Κόρμπιν δήλωσε ότι εάν εκλεγεί πρωθυπουργός θα μας επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός, δεσμεύεται ο Τζέρεμι Κόρμπιν.

Όπως επισημαίνει είναι ξεκάθαρο ότι ανήκουν στη χώρα μας και θα πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες για την επιστροφή τους.

«Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην Ελλάδα. Φτιάχτηκαν στην Ελλάδα και βρίσκονται εκεί επί χιλιάδες χρόνια μέχρι που τα πήρε ο λόρδος Έλγιν» αναφέρει ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ.

«Όπως και με οτιδήποτε που έχει κλαπεί ή αφαιρεθεί από μια χώρα που τελούσε υπό κατοχή ή ήταν αποικία – συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που λεηλατήθηκαν από άλλες χώρες στο παρελθόν- έτσι και εδώ θα πρέπει να αρχίσουμε εποικοδομητικές συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση για την επιστροφή των Γλυπτών» συμπληρώνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας

Τεχνητή Νοημοσύνη – Η Ντάουνινγκ Στριτ σπάει τη σιωπή της για τους φόβους «αφανισμού της ανθρωπότητας»

Τέλος του Ηνωμένου Βασιλείου! Αυτονομιστές απευθύνουν τρομακτική προειδοποίηση, ενώ το Σιν Φέιν πανηγυρίζει για την παρέμβαση Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr