ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σύλλογος των Σλαβομακεδόνων Αλβανίας «Ίλιντεν» καθώς και το παράρτημα του στο Γκόλο Μπάρντο, «καταδικάζουν τη συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη «Μακεδονία» για την αλλαγή του ονόματος του κράτους και της μακεδονικής ταυτότητας του μακεδονικού έθνους!», αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Σύμφωνα με το σύλλογο:
«Μόνιμη ανησυχία της «μακεδονικής» εθνικής μειονότητας στην Αλβανία είναι η προώθηση της θέσης της και των δικαιωμάτων των «Μακεδόνων».
»Οποιαδήποτε αλλαγή στο όνομα του κράτους της «Μακεδονίας» και την ταυτότητα του «μακεδονικού» έθνους θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητα των «Μακεδόνων» σε όλον τον κόσμο, στη γειτονική «Μακεδονία και στην Αλβανία!», σημειώνει η ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου καταλήγει με το αίτημα να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων και να μην υπογραφεί συμφωνία που θα αλλάζει το συνταγματικό όνομα του κράτους.
























































