ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» και η Τατιάνα Στεφανίδου τον έβαλε στο «εξομολογητήριο» που είχε στηθεί στο πλατό, κάτι που κάνει και ο ίδιος στην εκπομπή του στο MAD.
«Πέρυσι μου είχαν κάνει ακριβώς την ίδια ερώτηση στο “Μες στην καλή χαρά” και είχα απαντήσει την Σάσα Σταμάτη που είναι πολύ φωνακλού. Που να ήξερα πως θα βρισκόμουν δίπλα της στην τηλεόραση. Είχα πει και τον Άδωνι Γεωργιάδη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο».
«Με τη Λάουρα με την οποία δεν έχει τύχει πολλές φορές να βρεθούμε εκτός δουλειάς, εκτός κι αν έχουμε πάει όλοι μαζί κάπου. Δεν είναι ότι θα μιλάμε τρεις φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, όπως κάνω π.χ. με τους υπόλοιπους».
«Έχουν περάσει πάρα πολλοί και ειδικά τα πρώτα χρόνια, υπάρχουν κάποιοι που δεν γουστάρουν την τηλεόραση. Νιώθω πως δεν περνάει πολύ καλά όταν έρχεται καλεσμένος ο Νίκος Βέρτης».
«Εγώ δεν έχω κοιτάξει ποτέ κινητό τηλέφωνο, το φοβάμαι, πιστεύω πως θα με πιάσουν. Και γι’ αυτό δεν το έχω κάνει. Έχω μπει σε facebook και έχω κοιτάξει το inbox και έχω επίσης κάνει και μια μικρή παρακολούθηση με αυτοκίνητο μαζί με ένα φίλο μου».
«Δεν έχω κάνει. Τα κάνω πάνω μου στην ιδέα ότι θα απαθανατίσω κάποια προσωπική στιγμή που κατά λάθος μπορεί να βγει στον αέρα»
Δείτε τις δηλώσεις του Θέμη στο βίντεο που ακολουθεί:























































