ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Καρφιά» Αντώναρου σε ΜΜΕ μετά τις νέες αποκαλύψεις – «φωτιά» για Novartis και Μητσοτάκη

«Καρφιά» Αντώναρου σε ΜΜΕ μετά τις νέες αποκαλύψεις – «φωτιά» για Novartis και Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο θέμα Novartis μετά τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento επανέρχεται ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, καυτηριάζοντας τη στάση συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αποσιωπούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία και τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φρουζή.

«Φανταστείτε μόνον τι θα είχε γίνει και τι θα γινόταν αν είχε αποκαλυφθεί η ηλεκτρονική αλληλογραφία του υπεύθυνου της Novartis με κάποιο άλλο κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο», γράφει ο κ. Αντώναρος.

Και προφανώς αναφέρεται στην αφωνία και αμηχανία των Μέσων Ενημέρωσης που προσπαθούν να πνίξουν το θέμα, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον Κωνσταντίνο Φραζή.

Εννοεί βεβαίως ο κ. Αντώναρος, πως αν είχε συμβεί το αντίθετο -για παράδειγμα η αλληλογραφία ήταν μεταξύ Μαξίμου και Novartis – σήμερα θα ήταν στα πρωτοσέλιδα και θα απασχολούσε όλες τις εκπομπές του φιλικού προς τη Νέα Δημοκρατία ηλεκτρονικού και μη Τύπου.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μια σκέψη μόνο στην οποία δεν περιμένω απάντηση.

Φαντασθείτε μόνο τι θα είχε γίνει και τι θα γινόταν αν είχε αποκαλυφθεί η ηλεκτρονική αλληλογραφία του υπευθύνου της Νovartis με κάποιο άλλο κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κύπρος – Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

Αυτοδιοίκηση: Ψίχουλα από τον Μητσοτάκη απέναντι σε διεκδικήσεις 2,5 δισ. ευρώ

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...