ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σούπερ Μάρκετ,


















































Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Super deal αλλάζει τα δεδομένα στο λιανεμπόριο αφού επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της γαλλικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour και της βρετανικής ομολόγου της Tesco.
Στόχος της συμμαχίας αυτής είναι η αναβάθμιση των σχέσεών τους με παγκόσμιους προμηθευτές, η από κοινού αγορά προϊόντων ίδιας μάρκας αλλά και αγαθών που δεν προορίζονται για μεταπώληση.
Η Tesco δήλωσε ότι συγκεκριμένη εταιρική σχέση θα διέπεται από τριετές επιχειρησιακό χρονοδιάγραμμα, ενώ η συμφωνία πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα εντός των επόμενων δύο μηνών.
Σύμφωνα με την Tesco, η συμμαχία με τη γαλλική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Carrefour, θα δώσει και στις δύο εταιρείες την ευκαιρία να βελτιώσουν την ποιότητα και την ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων, σε ακόμη χαμηλότερες τιμές, κάτι που πρόκειται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά τους.
Η συγκεκριμένη συμφωνία θα έχει αποτέλεσμα για Tesco και Carrefour την ενίσχυση των σχέσεών τους με τους προμηθευτές. Όπως δήλωσε η βρετανική αλυσίδα, κάθε μια από τις δύο εταιρείες θα συνεχίσει τη μεμονωμένη συνεργασία της με τους προμηθευτές της σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.























































