ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δέκα χρόνια κάθειρξη στον πρώην πρωθυπουργό του Πακιστάν για διαφθορά

Δέκα χρόνια κάθειρξη στον πρώην πρωθυπουργό του Πακιστάν για διαφθορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαφθορά, Ναουάζ Σαρίφ, Πακιστάν,

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε δικαστήριο του Πακιστάν στον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Ναουάζ Σαρίφ. Ο πρώην πρωθυπουργός καταδικάστηκε με την κατηγορία της διαφθοράς, η οποία σχετίζεται με τέσσερα πολυτελή διαμερίσματα στο Λονδίνο.

Ποινή κάθειρξης επτά ετών επιβλήθηκε και στη κόρη του Μαριάμ. Ο Σαρίφ αρνείται τις κατηγορίες και τις χαρακτηρίζει πολιτικά υποκινούμενες.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έθεσε τέρμα στην τρίτη θητεία του Σαρίφ στην ηγεσία της χώρας τον Ιούλιο του 2017, έπειτα από τις αποκαλύψεις για πολυτελή ακίνητα που κατέχει η οικογένειά του μέσω υπερπόντιων εταιρειών συμμετοχών που ήρθαν στο φως με τα Panama Papers.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων

Μπαμπάκ Ταγβαΐ: Ο βλάκας Ιρανός στρατηγός Μοχσέν Ρεζαΐ αποκάλυψε ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr