ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μουσείο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πλήθος τουριστών, θα γίνει το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, όπου επί 17 ημέρες έμειναν εγκλωβισμένα 12 παιδιά, μέλη ποδοσφαιρικής ομάδας, και ο προπονητής τους.
Ενόσω κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες των παιδιών που αναρρώνουν στο νοσοκομείο, αξιωματούχοι αποκαλύπτουν ότι μέρος της ξενάγησης θα αποτελεί και η «αναβίωση» της τεράστιας επιχείρησης διάσωσης.
Το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα σπηλαίων στην Ταϊλάνδη. Βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών που περιβάλλουν μια μικρή πόλη, τη Μάε Σάι, στην επαρχία της βόρειας Ταϊλάνδης Τσιάνγκ Ράι, στα σύνορα με τη Μιανμάρ.
Η περιοχή αυτή δεν είναι ανεπτυγμένη και δεν διαθέτει πολλές τουριστικές δομές.
«Η περιοχή θα γίνει ένα ζωντανό μουσείο, για να μαθευτεί πώς εκτυλίχθηκε η επιχείρηση. Θα υπάρχει μια διαδραστική βάση δεδομένων. Θα γίνει ένα ακόμη σημαντικό αξιοθέατο της Ταϊλάνδης», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρώην κυβερνήτης και επικεφαλής της αποστολής διάσωσης Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν.
Ο πρωθυπουργός Πραγιούτ Τσαν Οτσά έχει προειδοποιήσει πάντως, ότι θα πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα, τόσο εντός όσο και εκτός του σπηλαίου, για την ασφάλεια των τουριστών.























































