ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Jerusalem Post: Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Πακιστάν προσκάλεσαν το Ιράν να προσχωρήσει στο νεοσυσταθέν αμυντικό σύμφωνο της Μέκκας
Τουρκία: Δημογραφική επιβράδυνση και γήρανση του πληθυσμού παρά την αύξηση στο πρώτο εξάμηνο του 2026
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απλά διαβάστε την ανακοίνωση και θα τα καταλάβετε όλα.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ:
Από την στιγμή που οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων της ΔΕΗ δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις των δικαστηρίων που κήρυξαν την απεργία παράνομη και καταχρηστική, η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει θεατής, απέναντι στις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από τις διακοπές ρεύματος.
Η ενέργεια, το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και η απρόσκοπτη παροχή του στην ελληνική κοινωνία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων.
Κανείς σήμερα με ακραίες αποφάσεις και πρακτικές δεν μπορεί να κρατά όμηρο τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους.
Οι μεταρρυθμίσεις και οι μεγάλες αλλαγές, σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας όπως η ενέργεια πρέπει να ολοκληρωθούν με τόλμη, προς όφελος της χώρας, της εθνικής οικονομίας και του Ελληνικού λαού.
Οι ετερόκλητες, πολιτικάντικες, και τυχοδιωκτικές, δήθεν συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη στο παρελθόν για μια ακόμη φορά θα αποτύχουν.
























































