ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Κατασκοπεία, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Νίκος Κοτζιάς, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έχει «παγώσει» η προεργασία για την σχεδιαζόμενη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα το φθινόπωρο, δήλωσε αξιωματούχος της ρωσικής διπλωματίας στο πρακτορείο Interfax, την ώρα που στις Βρυξέλλες ολοκλήρωναν τις εργασίες τους οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η πηγή πρόσθεσε ότι επί του παρόντος δεν είναι ορατό το πώς μπορεί να λάβει χώρα η επίσκεψη του κ. Λαβρόφ, αν και απέφυγε να κάνει λόγο για οριστική ακύρωση.
Η διαρροή έρχεται στον απόηχο της απόφασης της Αθήνας να απελάσει δύο Ρώσους διπλωμάτες και να απαγορεύσει την είσοδο σε άλλους δύο, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις σε εσωτερικές υποθέσεις, μεταξύ άλλων, την προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ επρόκειτο να επισκεφθεί την Αθήνα τον Σεπτέμβριο κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα ομολόγου του Νίκου Κοτζιά.
























































