ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φωτιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ Πέμπτης σε ιστιοπλοϊκό σκάφος σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λαγανά Ζακύνθου.
Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή περιπολικά οχήματα και σκάφος του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτικά σκάφη ενώ ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου για την διάθεση κατάλληλου εξοπλισμού και το ΕΚΑΒ για τη διάθεση ασθενοφόρου.
Οι οχτώ επιβάτες του σκάφους κατάφεραν να βγουν στην ακτή με ασφάλεια και είναι καλά στην υγεία τους.
Στελέχη της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου Ζακύνθου προσέγγισαν το φλεγόμενο σκάφος και πραγματοποίησαν ρίψεις νερού για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το σκάφος ωστόσο κάηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
























































