ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δυνάμεις της Ουκρανίας κατέλαβαν το Σλοβιάντσκ αφού νωρίτερα σήμερα οι δυνάμεις των αυτονομιστών Ρώσων εγκατέλειψαν την πόλη και κατευθύνθηκαν στο Κραματόρτσκ.
Ο υπουργός και ο αρχηγός του επιτελείου ανακοίνωσαν την είδηση αυτή στον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος είχε δώσει νωρίτερα σήμερα τη διαταγή να υψωθεί η σημαία στο δημαρχείο ώστε να υπογραμμιστεί έτσι συμβολικά η ανάκτηση της πόλης αυτής.
Ενδεικτικό του μίσους του Κιέβου προς οτιδήποτε ρωσικό είναι το γεγονός ότι ο ουκρανός υπουργός Νεολαίας Ντμίτρι Μπουλάτοφ δήλωσε πως η σημαία των ανταρτών που κυμάτιζε προηγουμένως στο δημαρχείο θα καεί.
Ο ηγέτης της αυτονομιστών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Αλεξάντρ Μπροντάι δήλωσε πως οι αυτονομιστές υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους κατά μήκος του βόρειου μετώπου τους εξαιτίας της επίθεσης των κυβερνητικών δυνάμεων και της “συντριπτικής αριθμητικής υπεροχής τους”.























































