ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Χρύσανθος Λαζαρίδης,


















































Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους - Αναζητά
Αμερικανός Γερουσιαστής: «Τραμπούκικη συμπεριφορά» της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο
«Σανίδα σωτηρίας» του Τραμπ στον Πούτιν αλλά με ανταλλάγματα
Με εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ «στον πάγο» η εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τίτλο: “Μυστική εισήγηση για εκλογές το φθινόπωρο” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τον “εκλογικό αιφνιδιασμό που προτείνει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στον Α. Σαμαρά”.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άλλοι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά εισηγούνται στον Πρωθυπουργό τα νέα, σκληρά μέτρα που εκτιμάται ότι θα ζητήσει η τρόικα το φθινόπωρο.
Η Realnews επισημαίνει ότι “την ίδια ώρα οι δανειστές σκληραίνουν τη στάση τους και απαιτούν: παράταση της έκτακτης εισφοράς για 2 χρόνια, επιπλέον περικοπές για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2015, νέο ασφαλιστικό και ομαδικές απολύσεις, αλλά και να μην υπάρξουν φοροελαφρύνσεις”.
























































