ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης, Γιώργος Βασιλειάδης, ΕΡΤ, Έψιλον TV, Λαμία, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τηλεοπτικό κανάλι Epsilon, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων των συλλόγων που δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, δηλαδή των Παναθηναϊκού, Άρη, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λαμίας και Απόλλωνα Σμύρνης.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χρήματα που προσφέρει δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αποτελεί την εναλλακτική της Superleague, τουλάχιστον όσο δεν γίνεται δεκτή η πρόταση Βασιλειάδη για τη σύμπραξη NOVA και ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία με την πλευρά του υφυπουργού δεν επιτυγχάνεται, λόγω της διαφωνίας στον αριθμό των ομάδων που θα απαρτίζουν την κατηγορία, με τον Βασιλειάδη να κάνει γνωστό σε όλους τους τόνους πως τα χρήματα που προσφέρει αφορούν πρωτάθλημα με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019/20 και μετά, κάτι που δεν επιθυμεί η διοργανώτρια αρχή.
Πηγή: gazzetta.gr






















































